Arxius de la categoría ‘Circulars’

Matriculació 2019 - 20

» Escrit en Circulars, General per admin a les 12:47

Benvolguts pares, mares i alumnes:

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que l’Escola de Música obre el període de matriculació per el proper curs 2019-20

Per aquest motiu us comuniquem que per tal de planificar els horaris i els grups per el proper curs, cal que passeu per l’Escola abans del 10 de juliol, per formalitzar la matrícula que serà de 65 euros per alumne i 95 en cas de dos o més germans.

Us demanem que feu la matrícula abans del 10 de juliol per poder programar i organitzar el proper curs. Si un alumne és baixa, cal comunicar-ho abans de finalitzar el curs.

És necessari abans de finalitzar el curs que feu una trobada amb el professor/a d’instrument, utilitzant o assistint a qualsevol classe del vostre fill/a, o quedar una hora a convenir. Recordeu que les classes de llenguatge musical son bàsiques per la formació musical dels alumnes.

Al claustre de professors es va insistir en la necessitat de participar als grups instrumentals per la formació musical i humana dels respectius alumnes; i també procurarem introduir classes col•lectives del mateix instrument, que en el moment de confeccionar horaris, procurarem organitzar-ho.

Us recordem que també tenim classes d’adults d’instrument, llenguatge musical ,i possibles conjunts instrumental , classes de reeducació de la veu i cant i estem oberts  a noves propostes que us puguin interessar per dur-les a terme al nostre centre. Enguany continuarem treballant amb nens i nenes a partir dels tres anys .

.Les classes finalitzen el 21 de juny i el nou curs començarà dijous 12 de setembre. Per qualsevol consulta, l’Escola restarà oberta la darrera setmana de juny i les tres primeres de juliol de 17 a 21h.

BON ESTIU!

Circular

» Escrit en Circulars per admin a les 11:35

Benvolguts pares, mares i alumnes:

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que l’Escola de Música obre el període de matriculació per el proper curs 2018-19

Per aquest motiu us comuniquem que per tal de planificar els horaris i els grups per el proper curs, cal que passeu per l’Escola abans del 8 de juliol, per formalitzar la matrícula que serà de 65 euros per alumne i 95 en cas de dos o més germans.

Us demanem que feu la matrícula abans del 8 de juliol per poder programar i organitzar el proper curs. Si un alumne és baixa, cal comunicar-ho abans de finalitzar el curs.

És necessari abans de finalitzar el curs que feu una trobada amb el professor/a d’instrument, utilitzant o assistint a qualsevol classe del vostre fill/a, o quedar una hora a convenir. També podeu assistir a qualsevol de les classes de llenguatge musical, o grups instrumentals i comentar el que calgui amb els respectius professors/es. Creiem que es una bona forma de fer balanç del curs i orientar-ne el proper.

Al claustre de professors es va insistir en la necessitat de participar als grups instrumentals per la formació musical i humana dels respectius alumnes; i també procurarem introduir classes col•lectives del mateix instrument, que en el moment de confeccionar horaris, procurarem organitzar-ho.

Us recordem que també tenim classes d’adults d’instrument, llenguatge musical ,i possibles conjunts instrumental , classes de reeducació de la veu i cant i estem oberts  a noves propostes que us puguin interessar per dur-les a terme al nostre centre. Enguany continuarem treballant amb nens i nenes a partir dels tres anys introduint els instruments de percussió Orf com a novetat.

.Les classes finalitzen el 22 de juny i el nou curs començarà dilluns 12 de setembre. Per qualsevol consulta, l’Escola restarà oberta la darrera setmana de juny i les tres primeres de juliol de 17 a 21h.

BON ESTIU!

Setmana dels Amics

» Escrit en Circulars per admin a les 10:53

Benvolguts pares i alumnes,

A l’escola de música de Capellades i com ja és habitual, organitzem la setmana dels amics del 21 al 26 de maig, i cada alumne pot convidar amics o amigues a assistir a qualsevol classe de llenguatge musical, instruments i conjunts instrumentals.

Una bona ocasió per tenir un coneixement proper del que fem a l’escola de música i compartir de prop l’activitat que hi portem a terme.

TASTET D’INSTRUMENTS

Dissabte 26 de maig, sortirem al carrer major de Capellades per oferir la possibilitat d’escoltar i provar els diversos instruments que podeu cursar a la nostra escola.

D’onze a una del migdia alumnes i professors de l’escola farem sonar els instruments perquè pogueu escoltar-los i provar-los

· Davant la floristeria Torres, flauta, clarinet, saxo, trompeta i trombó

· Davant el forn Sabater, piano guitarra i bateria

· Davant la pastisseria Guasch, violí viola violoncel i contrabaix

No us perdeu l’oportunitat de provar-los i escoltar-los!

En cas de mal temps es realitzarà a l’escola de música

La música es un art que ens ensenya a viure i gaudir uns valors necessaris per la nostra societat. Aprofiteu l’ocasió per animar-vos a participar dels serveis musicals que us podem oferir.

Circular Nou curs 2017 / 2018

» Escrit en Circulars per admin a les 12:07

Benvolgudes famílies:

A punt per començar un nou curs i esperant que hagueu passat bon estiu, ens posem en contacte amb vosaltres per anunciar-vos que el proper dimarts 12 de setembre comencem les classes a l’Escola de Música.

Si teniu algun dubte us agrairem que us poseu en contacte amb nosaltres o passeu per l’Escola durant aquesta setmana per tal de no interrompre les classes a partir del dia 12.

Si sabeu o coneixeu algú interessat o interessada  en la formació musical el podeu adreçar o l’Escola o poden trucar al 938013355 .

Les inscripcions són a partir dels tres anys d’edat amb classes de sensibilització musical i mètodes  adreçats als instruments de corda adaptats a les edats primerenques; també i com sempre les classes de llenguatge musical, instrument, grups instrumental, banda de música i classes per a joves i adults.

Val la pena que durant el curs tingueu alguna xerrada amb els diversos professors/es per tal d’anar seguint el procés d’aprenentatge dels vostres fills/es.

Cordialment,

Escola de Música de Capellades