Arxius de la categoría ‘Circulars’

Inscripcions 2021-22

» Escrit en Calendari, Circulars, General per admin a les 17:30

S’acosta final de curs

» Escrit en Circulars, General per admin a les 16:53

Benvolgudes famílies,

S’acosta final de curs i la situació arran del covid 19 es va normalitzant, per aquest motiu us anunciem que les audicions de final de curs es duran a terme del 16 al 22 de juny de 2021. Les audicions seran a la sala d’actes de l’escola (ventilada) amb la participació d’uns sis alumnes per audició, on hi podran assistir un promig de dues persones per família i l’entrada i sortida serà pel pati de l’Escola , carrer Sarrià de Ter 11

Dimecres 16

18:30 piano

19:30 violoncel i saxo (Helena)

Dijous 17

18.15 trombó i piano

Divendres 18

18:00 grup de petits (Eva) i grup Happy band al pati de l’escola

19:00 violí i piano

20:00 piano (Eva)

Dilluns 21

17:00 cant

18:00 bateria i guitarra

19:00 piano

20:00 violí i trompeta

Dimarts 22

18:00 clarinet i saxo (Ricard)

19:00 flauta i quintet de flautes

20:30 grup crescendo i joves i adults

Al pati de l’escola

El període de matriculació queda obert a partir dels tres anys d’edat, per aquest motiu us comuniquem que per planificar el horaris i els grups per el proper curs , cal que passeu per l’escola abans del 17 de juliol per formalitzar la matrícula que serà de 65 euros per alumnes i 95 en cas de dos o mes germans.

Es important abans de finalitzar el curs que feu una trobada amb el professor/a d’instrument , assistint a qualsevol classe del vostre fill/a (ara ja ho podem fer), o quedar en una hora a convenir.

Recordeu que les classes de llenguatge musical i de conjunt instrumental son bàsiques per la formació musical

Si teniu algun conegut/da interessat en l’aprenentatge musical podeu adreçar-lo a l’escola de música i l’informarem atentament.

Les classes finalitzen dimarts 22 de juny i el nou curs començarà dilluns 13 de setembre.

Per qualsevol consulta l’escola restarà oberta la darrera setmana de juny i les tres primeres de juliol.

Bon final de curs i bon estiu!

Circular per els més petits

» Escrit en Circulars, General per admin a les 10:22

Benvolgudes famílies dels alumnes més petits de l’ Escola de Música.

Esperem que tots estigueu bé de salut .

El divendres dia 3 de Juliol a la tarda us convoquem a una “ trobada Musical “ on farem la presentació de tres instruments VIOLÍ, VIOLONCEL i FLAUTA, podrem escoltar-los i gaudir una estona de la Musica en directe.

Els vostres petits podran venir acompanyats d’un adult , ho farem al jardí de L’Escola de Música si el temps ens ho permet , en cas de mal temps a la sala d’actes de l’Escola.

Horari :

La classe dels més petits del divendres Sensibilització 3 anys de la Professora Eva us convoquem a les 17:15h.

La classe del dijous sensibilització 4 i 5 anys de la Professora Montserrat i grups de Iniciació de dimarts i divendres us convoquem a les 18:30h.

Cal confirmar la assistència al mail de L’Escola de Musica.

És una activitat complementaria del mes de Març.

Moltes gràcies.

Salutacions i fins aviat!!

Escola de Musica de Capellades

Circular juny 2020

» Escrit en Circulars, General per admin a les 08:40

Benvolgudes famílies,

Anem finalitzant un curs marcat per les anomalies provocades pel covit 19, on hem agut d’adaptar els mitjans que hem tingut a l’abast per poder realitzar moltes de les classes d’instrument “online” que cada professor/a juntament amb els alumnes i les seves famílies hem anat configurant amb uns resultats positius i satisfactoris.

La previsió per al final de curs és continuar amb les classes “online” per aquells que ho desitgin i la possibilitat de fer classes individuals d’instrument presencials a l’escola de música, per donar treballs per a l’estiu i tenir un contacte directe amb els professors/es. Per això caldrà parlar amb el professor/a i concretar un horari durant la setmana del 15 al 20 de juny i si fos necessari la següent del 22 al 29 de juny.

Per aquells alumnes que no heu fet les classes “online” podeu posar-vos en contacte amb els professors/es per realitzar les classes pendents de març via “online” o bé de forma presencial.

Per aquells que decidiu fer alguna classe presencial a l’escola de música serà obligatori l’ús de la mascareta per accedir-hi. Un cop entreu a l’aula podreu fer la classe amb normalitat. Us recordem que abans i després de cada classe és important rentar-se bé les mans. Disposarem de gel hidroalcohòlic de mans per desinfectar i el lleixiu per netejar cada vegada taules i cadires. Caldrà respectar les distàncies de seguretat , que en el nostre cas, tenim els espais reglamentaris per aquest juny i per començar el proper setembre. Per altra banda, actualment els grups de llenguatge que tenim a l’escola són entre 4 i 8 alumnes. En aquests espais podem fer les classes amb normalitat segons la normativa vigent. El grup de més petits que aquest curs han estat uns 10 alumnes, farem un desdoblament segons la normativa actual.

Un aspecte molt important es que podeu fer la inscripció per al proper curs a partir de la darrera setmana de juny i durant el juliol. Podeu passar per l’escola de música o bé trucar al 938013355 o al 646251612. Pel bon funcionament de l’escola, per la contractació del professorat i per tot el que comporta organitzar el proper curs us animem a fer la matrícula per poder mantenir viva una escola de música com la nostra, on la música estem convençuts que ens aporta una escala de valors que ens ajuda a formar-nos per ser millors persones a nivell intel·lectual i humà.

Per qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Esperem retrobar-nos aviat!