Arxiu de setembre de 2017

Circular Nou curs 2017 / 2018

» Escrit en Circulars per admin a les 12:07

Benvolgudes famílies:

A punt per començar un nou curs i esperant que hagueu passat bon estiu, ens posem en contacte amb vosaltres per anunciar-vos que el proper dimarts 12 de setembre comencem les classes a l’Escola de Música.

Si teniu algun dubte us agrairem que us poseu en contacte amb nosaltres o passeu per l’Escola durant aquesta setmana per tal de no interrompre les classes a partir del dia 12.

Si sabeu o coneixeu algú interessat o interessada  en la formació musical el podeu adreçar o l’Escola o poden trucar al 938013355 .

Les inscripcions són a partir dels tres anys d’edat amb classes de sensibilització musical i mètodes  adreçats als instruments de corda adaptats a les edats primerenques; també i com sempre les classes de llenguatge musical, instrument, grups instrumental, banda de música i classes per a joves i adults.

Val la pena que durant el curs tingueu alguna xerrada amb els diversos professors/es per tal d’anar seguint el procés d’aprenentatge dels vostres fills/es.

Cordialment,

Escola de Música de Capellades

Matrícula Oberta 2017-2018

» Escrit en General per admin a les 12:02

A partir del 5 de setembre inscripcions i període de matriculacions per el proper curs 2017-18. També us informem que les classes de llenguatge musical i d’instrument començaran el dimarts 12 de setembre!

Escola de Música

» Escrit en Fotos, General per admin a les 11:54