Arxiu de juny de 2018

Circular

» Escrit en Circulars per admin a les 11:35

Benvolguts pares, mares i alumnes:

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que l’Escola de Música obre el període de matriculació per el proper curs 2018-19

Per aquest motiu us comuniquem que per tal de planificar els horaris i els grups per el proper curs, cal que passeu per l’Escola abans del 8 de juliol, per formalitzar la matrícula que serà de 65 euros per alumne i 95 en cas de dos o més germans.

Us demanem que feu la matrícula abans del 8 de juliol per poder programar i organitzar el proper curs. Si un alumne és baixa, cal comunicar-ho abans de finalitzar el curs.

És necessari abans de finalitzar el curs que feu una trobada amb el professor/a d’instrument, utilitzant o assistint a qualsevol classe del vostre fill/a, o quedar una hora a convenir. També podeu assistir a qualsevol de les classes de llenguatge musical, o grups instrumentals i comentar el que calgui amb els respectius professors/es. Creiem que es una bona forma de fer balanç del curs i orientar-ne el proper.

Al claustre de professors es va insistir en la necessitat de participar als grups instrumentals per la formació musical i humana dels respectius alumnes; i també procurarem introduir classes col•lectives del mateix instrument, que en el moment de confeccionar horaris, procurarem organitzar-ho.

Us recordem que també tenim classes d’adults d’instrument, llenguatge musical ,i possibles conjunts instrumental , classes de reeducació de la veu i cant i estem oberts  a noves propostes que us puguin interessar per dur-les a terme al nostre centre. Enguany continuarem treballant amb nens i nenes a partir dels tres anys introduint els instruments de percussió Orf com a novetat.

.Les classes finalitzen el 22 de juny i el nou curs començarà dilluns 12 de setembre. Per qualsevol consulta, l’Escola restarà oberta la darrera setmana de juny i les tres primeres de juliol de 17 a 21h.

BON ESTIU!

Concert Fi de Curs

» Escrit en General per admin a les 11:16

Inscripcions Curs 2018/19

» Escrit en Agenda, General per admin a les 11:13