Circular juny 2020

» Escrit en Circulars, General per admin a les 08:40

Benvolgudes famílies,

Anem finalitzant un curs marcat per les anomalies provocades pel covit 19, on hem agut d’adaptar els mitjans que hem tingut a l’abast per poder realitzar moltes de les classes d’instrument “online” que cada professor/a juntament amb els alumnes i les seves famílies hem anat configurant amb uns resultats positius i satisfactoris.

La previsió per al final de curs és continuar amb les classes “online” per aquells que ho desitgin i la possibilitat de fer classes individuals d’instrument presencials a l’escola de música, per donar treballs per a l’estiu i tenir un contacte directe amb els professors/es. Per això caldrà parlar amb el professor/a i concretar un horari durant la setmana del 15 al 20 de juny i si fos necessari la següent del 22 al 29 de juny.

Per aquells alumnes que no heu fet les classes “online” podeu posar-vos en contacte amb els professors/es per realitzar les classes pendents de març via “online” o bé de forma presencial.

Per aquells que decidiu fer alguna classe presencial a l’escola de música serà obligatori l’ús de la mascareta per accedir-hi. Un cop entreu a l’aula podreu fer la classe amb normalitat. Us recordem que abans i després de cada classe és important rentar-se bé les mans. Disposarem de gel hidroalcohòlic de mans per desinfectar i el lleixiu per netejar cada vegada taules i cadires. Caldrà respectar les distàncies de seguretat , que en el nostre cas, tenim els espais reglamentaris per aquest juny i per començar el proper setembre. Per altra banda, actualment els grups de llenguatge que tenim a l’escola són entre 4 i 8 alumnes. En aquests espais podem fer les classes amb normalitat segons la normativa vigent. El grup de més petits que aquest curs han estat uns 10 alumnes, farem un desdoblament segons la normativa actual.

Un aspecte molt important es que podeu fer la inscripció per al proper curs a partir de la darrera setmana de juny i durant el juliol. Podeu passar per l’escola de música o bé trucar al 938013355 o al 646251612. Pel bon funcionament de l’escola, per la contractació del professorat i per tot el que comporta organitzar el proper curs us animem a fer la matrícula per poder mantenir viva una escola de música com la nostra, on la música estem convençuts que ens aporta una escala de valors que ens ajuda a formar-nos per ser millors persones a nivell intel·lectual i humà.

Per qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Esperem retrobar-nos aviat!

Els comentaris son tancats.