RECITAL DE VIOLONCEL I PIANO

» Escrit en Concerts, General per admin a les 12:14

El proper dissabte 21 de març a les 19:00h, a la sala Paper de Música de Capellades, s’esdevindrà un recital de violoncel i piano que oferiran el violoncel·lista Capelladí Oriol Prat i la pianista Aída Maldonado.

El recital constarà de tres obres rellevants del repertori per a violoncel. En la primera part s’interpretaran la Suite nº 3 en Sol major de J. S. Bach i la sonata núm.3 op. 25 de P. Hindemith, ambdues obres escrites per a violoncel sol. Per cloure aquesta vetllada musical podreu escoltar la sonata núm. 2 en Fa major de J. Brahms, per a violoncel i piano, una de les obres cambrístiques més importants del període romàntic.

El diumenge 22 de març oferiran el mateix concert a la sala d’actes del Castell de Santa Coloma de Queralt a les 18:30h.

Els comentaris son tancats.